פסטה מזוקיני, ללא גלוטן, עם קרם קוקוס ופטריות

המתכון באדיבות הילית סביר צידון המעבירה סדנאות בישול בריא
 hilitsavir.com


מצרכים ל 2 מנות :
מכשיר ספירלה
4 זוקיני 
כ- 3 כפות כרישה קצוצה
טיפה פלפל חריף (לפי הטעם)
2  שיני שום כתושות (לפי הטעם)
2 כוסות פטריות חתוכות מסוגים שונים
שמן זית להקפצה
מעט בזיליקום
1/4 כוס קרם קוקוס
מלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט  

הוראות הכנה:
מגלפים 4 זוקיני, במכשיר הספירלה, לפסטה, מפזרים מעט מלח, ומניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת. מקפיצים את הכרישה, השום והפלפל החריף עד שהם מבושלים במידה
קלה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ביחד עוד דקותיים. 
מוסיפים את קרם הקוקוס. ברגע שהקרם מתחיל לבעבע מוסיפים את פסטת הזוקיני, 
מערבבים הכל ביחד ומיד מוציאים לצלחת. הזוקיני לא צריך להתבשל.
בתיאבון 😊
x

#{title}

#{text}

#{price}