אופן ההכנה: - יוצרים תערובת פירורית עם המרגרינה ועם כמחצית מכמות הקמח. מוסיפים סוכר, סוכר וניל ואבקת אפייה, ומערבבים לתוך התערובת.
- מוסיפים את מיץ התפוזים והשמן, וממשיכים ללוש ולהוסיף את שאר הקמח, הקוקוס והשומשום בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד.
- מכניסים את הבצק למכונה כשעליה מורכב החלק המיוחד לעוגיות.
- חותכים רצועות באורך של כ- 8 ס"מ
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ואופים בחום של 180 מעלות בין
- 12-15 דקות, עד הזהבה קלה.
מגישים עם תה או קפה ונהנים