הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, לא טורבו.
מרפדים תבנית לחם או אינגליש קייק בנייר אפייה.
מערבבים את הקמח עם האבקת אפיה, הסוכר והמלח.
מוסיפים את התמרים והאגוזים ומערבבים הייטב.
מערבבים את הביצה עם החלב והחמאה ומוסיפים לתערובת הקמח.
לשים הייטב את כל התערובת ביחד. ניתן גם במיקסר עם וו גיטרה.
מניחים את הבצק שנוצר בצורת כיכר בתבנית. מכסים במגבת וממתינים חצי שעה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כחצי שעה. יש לבדוק במהלך האפיה על מנת
לא לייבש את המאפה מידי.