פסטה מזוקיני, ללא גלוטן, עם טונה - זודלס

המתכון באדיבות הילית סביר צידון המעבירה סדנאות בישול בריא
hilitsavir.com

מצרכים ל 2 מנות :

מכשיר ספירלה
4 זוקיני 
כ- 20 עגבניות שרי, ניתן מצבעים שונים, חצויות לאורכן
פלפל חריף פרוס דק (לפי הטעם)
5 שיני שום פרוסות (לפי הטעם)
שמן זית להקפצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
טונה משובחת
פרמזן מגורר

הוראות הכנה:
מגלפים 4 זוקיני, במכשיר הספירלה, לפסטה, מפזרים מעט מלח, ומניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת. מקפיצים את העגבניות, השום והפלפל החריף עד שהם מבושלים במידה
קלה. מפוררים פנימה את הטונה ומבשלים עוד כדקה.
מכניסים את הפסטת זוקיני לתוך הרוטב ומכבים את האש. הזוקיני לא צריך להתבשל.
מגישים לצלחות עם חופן פרמזן מגורד מעל.
בתיאבון 😊
 
x

#{title}

#{text}

#{price}